Edincikspor'da şampiyonluk gecesi

Edincikspor

Edincikspor'un Süper Lig'e yükselmesi coşkuyla kutladı











Balıkesir Bölgesi Marmara Grubu 1. Amatör Futbol Ligi'nde şampiyonluğu kucaklayarak Süper Lig'e yükselme başarısını gösteren Edincikspor'un şampiyonluk gecesinde coşku vardı.
 
Eken Prestige Oteli'nde gerçekleşen geceye Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir,  Emniyet müdür vekili Erkan Kabakçılı, Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Düker de katılırken, gecenin açış konuşmasını Edincikspor Kulübü Başkanı Halil Alak yaptı. Alak, bu başarıyı birlik ve beraberlik ruhu içinde yakaladıklarına dikkati çekti.
Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, beldelerinin her alanda gelişmesi amacıyla çaba harcadıklarını vurgularken, Edincikspor'un başarısına katkı sağlayanları, başta Kulüp Başkanı Halil Alak olmak üzere kutladı. Başkan Yağcı, ardından şampiyonluk kupasını yeşil,siyahlı takım kaptanı Seçkin Savran ve antrenör Orhan Dalcı'ya verdi.
Edincikspor Kulübü Başkanı Halil Alak'ın, kulübe maddî-manevi destekleri nedeniyle başta Belediye Başkanı Mehmet Yağcı olmak üzere kurum-kurulu ve işadamlarına plâket vermesinin ardından şampiyonluk gecesi coşku içinde geçti.









fikri
31.03.2012 17:40:13
Bu güzel geceye destek veren tüm kurum kuruluşlara teşekür ederiz Sporcu kadromuzunda orta sahanın dinomosu okan kardeşimiz dışında tüm takımın yerini alması geceye renk kattı seneye inşallah süper amatöre renk getiren bir takım oluşturulurda yine gecemiz bu geceden gzüel olur

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı